Clinics bij bedrijven

Combineer uw bedrijfsfeestje eens met een sportieve activiteit
Veel bedrijven hebben dit al eens gedaan. Met z’n allen op de skates. U zult verbaasd staan van de skatevaardigheid van uw collega’s, uw chefs én van uzelf. Nog lang zult u horen: “Je bakte er niks van, hé?!” of: “Wat heb jij een mooie slag, zeg!”

Algemeen
Vaak kiest een bedrijf voor een sportieve activiteit voorafgaande aan of tijdens een personeelsfeestje. Wij staan voor u klaar tijdens dag- of avonduren, geheel naar uw keuze en komen naar u toe met onze mobiele skateschool. De skates en de complete beschermingsuitrusting hebben wij bij ons.
Meestal wordt gekozen voor een clinic met een duur van 90 minuten. Het kan natuurlijk ook langer. Een gediplomeerd instructeur verzorgt de clinic.

De vorm
Een clinic kan de vorm hebben van een echte kennismakingsles, maar er kan ook een tochtje worden gemaakt of een combinatie van beide. Sommige enthousiastelingen vinden het zelfs leuk een partijtje hockey te spelen op inline skates.

Aantal deelnemers
Aan een clinic kunnen rond de 25 skaters deelnemen

De uitrusting
De complete uitrusting om veilig te skaten brengen wij mee; door deze uitrusting te dragen is de kans op blessures minimaal!

Waarom skaten of skeeleren?
Er zijn heel goede redenen te bedenken waarom juist gekozen wordt voor de skatesport tijdens een bedrijfsactiviteit.

  • Personeel en directie ontmoeten elkaar eens op een heel andere manier dan tijdens het werk
  • Skaten/skeeleren is leuk en gezond
  • Er worden grenzen verlegd op het gebied van: skatevaardigheid, behendigheid en durf. En u kunt het beter dan u denkt!
  • Maar vooral zal de groep samen erg veel plezier maken!

Tarieven
Het vermelden van de tarieven op deze bladzijde heeft in het verleden misverstanden opgeleverd. Daarom hier alleen de componenten waaruit het tarief is opgebouwd. U ontvangt altijd een gespecificeerde offerte. De componenten van het tarief zijn de volgende:

  • Wij komen naar u toe met een bestelbus met aanhanger. De kilometerprijs is € 0,45. Afstand Hoogeveen – uw woonplaats. 
  • Arbeidsloon voor 2 medewerkers à  € 25,- per uur. We rekenen 2 uur per medewerker per clinic
  • Huur uitrusting. Per uitrusting € 3,50 per deelnemer. De uitrusting bestaat uit een paar skates, een helm, pols- elleboog- en kniebeschermers.
  • De BTW à  21% over bovengenoemde bedragen.

Als uw bedrijf zich binnen 50 km van onze vestigingsplaats Hoogeveen bevindt, factureren wij meestal een bedrag van € 250,- inclusief BTW.

Informatie
Wilt u meer informatie? Dan graag de informatie-aanvraag invullen en naar ons toesturen. Wij sturen u meteen aanvullende informatie of nemen telefonisch contact met u op.

Naam contactpersoon (verplicht)

Naam bedrijf en vestigingsplaats (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Opmerking of vragen